Робота з обдарованими учнями (МАН, олімпіади, конкурси)

Учні нашого ліцею взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови “Гринвіч”.
Вітаємо наших переможців!!!!✨

 


Вітаємо переможців ІІ етапу XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та ІІ етапу ХІV Міжнародного мовно- літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

 


Переможці І етапу Всеукраїнського конкурсу- захисту науково- дослідницьких робіт МАН України у 2023/2024 навчальному році

 


Переможці та учасники олімпіад 2023-2024


21 листопада  в  Полтавській обласній Малій академії наук на базі Національного  університету “Полтавська політехніка  імені Юрія Кондратюка” відбувся конкурс ” Здорове життя – успіх буття”. Команда Кременчуцького ліцею 6 “Правобережний” посіла ІІ місце у номінації “Соціальна реклама”. Вітаємо переможців: вчителя біології Дорошенко І.О. та учнів 6-Б класу Крупко Маргариту і Дорошенка Вадима.


І знову ми вітаємо переможців конкурсу малюнків “Українська мрія”.
Міський голова міста Кременчука Віталій Малецький сьогодні вручив призи від МРІЯ – Українська фундація Мирославі та Єлизаветі – дітям військових! Під час вручення на Полтавщині лунала тривога, через небезпеку ворожого обстрілу, тому всі перебували у сховищі! Це не стало на заваді для приємної події!
Нагадаємо, на початку листопада МРІЯ – Полтавське представництво організувала конкурс витворів мистецтва для дітей Героїв. Юні художники розповіли у малюнках, що відчувають.
Троє з учасників стали переможцями.
Дві дівчинки з міста Кременчука – Бабенко Мирослава (7років) та Трушенко Єлизавета (15 років). І хлопчик з міста Полтави – Василенко Владислав (11 років).????
Днями ми передали винагороду Владу, про що розповідали раніше!
‼️ Шановні діти Героїв, бажаємо вам здійснення мрій! Нехай кожен наступний день стає кращим, ніж вчора! Вдячні вам за ваші старання!

Висловлюємо вдячність торгівельній мережі Фокстрот, яка є партнером “МРІЯ – Українська фундація” і надала планшети для конкурсу!

“Мрія” опікується дітьми загиблих, полонених, та безвісти зниклих військових.
Полтавське представництво фундації нещодавно створене на базі міста Кременчука.

 


План роботи з аобдарованими учнями 2023/2024


Церемонія  нагородження

учнів -переможців  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України

Кременчук 2023

Церемонія  нагородження

учнів -переможців  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України

Кременчук 2022

Як розпізнати обдаровану дитину

ОБЕРИ СВІЙ КОНКУРС Реєстр конкурсів для учнів

Перелік наукових відділень і секцій

Основні вимоги до учнівських робіт